0   /   100

Entorn_

Un entorn immillorable al bell mig del parc natural de Montserrat
Scroll Down
Visitar Montserrat y alojarse en el entorno

Majestuosa, poderosa, imponent, màgica, ja sigui per la seva forma, pel seu magnetisme
o les seves llegendes, la muntanya de Montserrat no deixa a ningú indiferent.
Amb les seves agulles escarpades i la seva serenitat, és un santuari en els núvols,
on cada pedra i sender murmuren antigues llegendes de Catalunya.

Majestuosa, poderosa,
imponent, màgica, ja sigui
per la seva forma, pel seu
magnetisme o les seves
llegendes, la muntanya
de Montserrat no deixa
a ningú indiferent.
Amb les seves agulles escarpades
i la seva serenitat,
és un santuari en els núvols,
on cada pedra i sender
murmuren antigues llegendes de Catalunya.

Montserrat, la muntanya màgica

Can Farrés és un refugi de serenitat que sorgeix entre camps d'oliveres i ametllers, oferint vistes panoràmiques que capturen l'essència de la muntanya.

Un lloc on la muntanya de Montserrat es deixa admirar en tota la seva esplendor.

Montserrat, la muntanya màgica

Can Farrés és un refugi de serenitat que sorgeix entre camps d'oliveres i ametllers, oferint vistes panoràmiques que capturen l'essència de la muntanya.

Un lloc on la muntanya de Montserrat es deixa admirar en tota la seva esplendor.

Sent la Màgia

Montserrat, amb el seus innombrables senders i boscos, així com les imponents agulles, ofereix una energia especial única en el seu gènere. És l'escenari perfecte per a desconnectar i gaudir d'un ventall d'activitats com el senderisme, l'escalada, excursions, visites culturals, i també per a explorar els seus racons en bicicletes elèctriques.

En aquest entorn, el contacte amb la natura es converteix en una font d'experiències úniques tant per als sentits com per a l'ànima. Can Farrés emergeix com el refugi natural ideal per a tots aquells que busquen moments de bellesa natural intensa i una veritable desconnexió. Aquest lloc és una invitació a connectar amb el teu jo interior, a respirar aire pur i a gaudir d'un dels paisatges més singulars del món.

Sent la Màgia

Montserrat, amb el seus innombrables senders i boscos, així com les imponents agulles, ofereix una energia especial única en el seu gènere. És l'escenari perfecte per a desconnectar i gaudir d'un ventall d'activitats com el senderisme, l'escalada, excursions, visites culturals, i també per a explorar els seus racons en bicicletes elèctriques. En aquest entorn, el contacte amb la natura es converteix en una font d'experiències úniques tant per als sentits com per a l'ànima. Can Farrés emergeix com el refugi natural ideal per a tots aquells que busquen moments de bellesa natural intensa i una veritable desconnexió. Aquest lloc és una invitació a connectar amb el teu jo interior, a respirar aire pur i a gaudir d'un dels paisatges més singulars del món.

Sent la Màgia

Montserrat, amb el seus innombrables senders i boscos, així com les imponents agulles, ofereix una energia especial única en el seu gènere. És l'escenari perfecte per a desconnectar i gaudir d'un ventall d'activitats com el senderisme, l'escalada, excursions, visites culturals, i també
per a explorar els seus racons en bicicletes elèctriques.

En aquest entorn, el contacte amb la natura es converteix en una font d'experiències úniques tant per als sentits com per
a l'ànima. Can Farrés emergeix com
el refugi natural ideal per a tots aquells que busquen moments de bellesa natural intensa i una veritable desconnexió. Aquest lloc és una invitació a connectar amb el teu jo interior, a respirar aire pur i a gaudir d'un dels paisatges més singulars del món.

Comprova la disponibilitat